ДПС-милионер от ордата на Радев плаши: Идат нови избори, ако БСП и Слави се смеят още на Кирил Петков

payimage-503907

Политическият олигарх Осман Октай, прогнозира много интересно развитие с правителството на харвардския аферист Кирил Петков.

„Имам чувството, че те по-скоро коалиционните партньори злорадстват и още смятат, че “Продължаваме промяната” са “всмукали” техните избиратели, че затова са в политически нокдаун и на ръба на политическото оцеляване. Дано не съм прав в тези свои наблюдения, че вместо с опита си от предишни парламенти да опонират и да възпрепятстват агресията както на ГЕРБ, така и на ДПС, партиите в коалицията с повече парламентарен опит пасуват и пропускат да защитават своите нови колеги, които все още нямат опит в парламентаризма“, алармира Октай, който бе наритан преди години от ДПС по личното настояване на Ахмед Доган.

„Ако злорадството на коалиционните партньори, които пасуват и само наблюдават агресията на опозиционните политически формации, бъде осветено пред гражданското общество, като нищо може да отидем на предсрочни избори и “Продължаваме промяната” да иска парламентарно мнозинство, за да не допускат подобни провокации от партньорите си“, заплаши милионерът, който е част от близкото ДС-обкръжение на Румен Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ