Боклуци, заради вас Бойко вече взе да става симпатичен на измамения народ

payimage-508042

Лесно е да излъжеш беден народ, трудно е да бъдеш обичан след това!?

И в подкрепа на управляващите искам да им кажа, че не съчувствам по никакъв начин на потърпевшите, напротив. Много харесвам начина по който врътнаха всички, дори да имам забележки към детайлите. Така се прави, народа израства само когато когато го тъпчеш. И ще израстне, сигурен съм. Нека сега се отпусне в морето на надеждата, после ще видим.

Впрочем, не е ли по-добре да му кажете честно, че работата в държавата е на „изуй гащи“.  С Бойко вече няма да стане оправданието, нали сте се разбрали с него, а и мина много време. Започна да им става симпатичен човека и ако продължавате все така хлапашки, много скоро вие ще сте прокълнатите. И никога не забравяйте, че българската клетва стига всеки управник, защото е уредена на небето с кръв. Човешка кръв.

Най-добре се чувстват витиеватите човеци в такава ситуация. Те са като морските вълни, които никога не се уморяват да се блъскат в брега, защото знаят физичния закон, че енергията не се губи, само се променя. А те са самата вечност, макар и много спорна в научните среди. Но те си знаят, важно е да са здрави!

В последната група включвам здравото наследство. Истински здравото, не според вас което е такова. В процентно отношение е под 10%, защото с много държавна грижа то беше буквално смляно, откъдето и да го погледнеш. Не различавам в случая богати или бедни, защото за мен всички са бедни. Голи охлюви пълзящи по сухи тръни.

За какво тогава ще се борим? Липсва ни мотивацията. А дали точно тя не беше на прицел в либерално-просташкия модел на държавно управление? Боклуци. Унищожихте дори собствените си деца без да ви мигне окото. И без капка милост или жал.

И какво очаквате да ви се случи?

Николай Марков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ