Нонсенс! Комунистът Минеков квичи срещу комунистите в новата власт на Кирил Петков! Май плаши с протест

Велислав Минеков 2

Служебният министър на културата в правителствата на Стефан Янев и сътрапезник на Бойко Рашков по комунистическа линия – Велислав Минеков, публикува гневен статус във фейсбук заради нови назначения в кабинета на Кирил Петков.

Той не посочи точно какво има предвид, но вчера стана ясно, че първият председател на ДАНС Петко Сертов става съветник на външния министър. Освен това за седмица още над 20 души, свързани с мракобесната ДС, бяха овластени от харвардскте аферисти.

Сертов е „най-младият съветник на Генчовска – роден е през 1956 година“, а началник на кабинета на министъра ще е Петьо Петев. Петев е роден през 1956 г. и е бил секретен сътрудник „Динов“ от Първо главно управление на ДС.

Ето и целият статус на проф. Минеков:

С оглед на днешните назначения не ще бъда способен да запазя мълчание в следващите традицията сто дни. Завръщането на мафията преоблечена в кадифе и коприна не беше желанието на нашия протест.
Оставам същият.

Интересно е само как синът на отявлена комунистическа номенклатура плаши с протест за назначаването на друга такава във властта!? Явно са го излъгали човечецът, че ще остане културен министър след нахлуването в офисите на ГЕРБ…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ