Татяна Дончева изсъска: Съдя Тошко Йорданов! Това правителство няма да има успех

Мая Манолова, Татяна Дончева

Една от фалиралите приватизаторки на народния протест – Татяна Дончева, продължава с наглите си гастроли по водещи телевизии, вместо да се крие в черупката си след унищожителния шамар, който получи на отминалите избори.

Очевидно бившата придворна адвокатка на разстреляния Илия Павлов е притеснена от подължаващото разследване на прокуратурата срещу нея, поради, което е минала в контраатака.

„Аз съдя Тошко Йорданов. Те могат да си търсят под вола теле и стадо телета, но фактите не могат да се променят. Аз не съм предлагала пари. Аз съм отишла, за да им давам съвети“, твърди Дончева.

„Слави Трифонов и компания не желаеха да има правителство. Защо смятаха, че това ще е в тяхна полза. Те правеха всичко възможно, за да провалят всякакви преговори. Поставяха условия, които нямаха нищо общо с живия живот. Те са приключили, няма какво да покажат в новото правителство. Създадено е правителство от 4 партии, които искат поне за няколко месеца да премахнат модела на управление на ГЕРБ. Тези три седмици показват, че има много сериозен кадрови дефицит. Така не е възможно да се стигне до успех“, каза лидерът на „Движение 21“.

Дончева предупреди, че изявленията на Слави Трифонов по темата „Северна Македония“ ще доведат до още проблеми.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ