ДС ченгето Велизар Енчев със скандална кремълска пропаганда, но ошамари и Кирил Петков

велизар енчев

Президентът Байдън се опитва да накара Владимир Путин да влезе в Украйна, но той няма да се поддаде на тази американска пропаганда. Руският президент  няма да влезе, защото украинците са македонците на Русия. Тази теза изрази в студиото на Би Ти Ви Велизар Енчев, бивш журналист и депутат.

Той аргументира позицията в защита на Русия с факта, че Желязната завеса след влизането на страните от Източна Европа и балтийските страни в НАТО се доближи до Русия. Това няма как да не тревожи Москва по какъв начин ще бъде гарантирана нейната сигурност, която е заобиколена от 15 натовски военни бази. Ако Украйна влезе в НАТО тази заплаха ще стане още по-голяма за Русия, коментира Енчев.

Той изрази своята позиция по темата за РС Македония. Енчев остро разкритикува кабинета, като изрази опасения, че най-вероятно страната ни ще свали ветото и ще даде зелена светлина за започване на преговорите на Скопие за членство в ЕС. По думите му срещата на президента Пендаровски със сепаратиската организация ОМО-Илинден е бил голям шамар за България, какъвто не сме получавали досега. А утрешната визита на министър на иновациите Даниел Лорер в Скопие ще бъде вторият шамар за страната ни. По думите му това не е национална позиция, която да защити нашите интереси.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ