Журналист избухна: Не бива да позволяваме на гущера да си къса опашката

payimage-514024

Случва се онова, което предричах – Радев се дистанцира и разкритикува публично киретата за Македония и „Булгаргаз“.

Не бива да позволяваме на гущера да си къса опашката. Киретата са тъждествени с Радев, те са негово творение, лабораторен експеримент. Именно той ни ги насади на власт чрез манипулирания машинен вот. Вижда обаче, че цял народ ги псува заради цените и предателството в Скопие и бърза да се преустрои според конюнктурата.

Няма да стане. Ако Киро затъне в киреча, завлича и бащицата си. Ясно, че президентът е бесен и заради саморазправата с неговите хора в „Булгаргаз“. Едното хасковско лоби – Кокорчовото, мачка другото хасковско лоби – на Радев. И сега диктаторът опитва да се направи на принципен – щял да отстоява интересите на българите в Македония, милеел за народа, който мизерствал, нямало да позволи нови посредници за газа…
Корабче плува ли? Всичко при този тип е пунта мара. Както тази сутрин, когато ненадейно цъфна с букет – за първи път от шест години!, пред мемориала на жертвите от комунизма.

Да не му вярваме, докато не уволни Бойко Рашков, реинкарнацията на комунизма в марионетното си правителство! Няма как хем да рониш крокодилски сълзи за избитите от „Народния“ съд, хем да ползваш за маша срещу политическите си опоненти следователя на Тодор Живков.

от фейсбук профила на Недялко Недялков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ