Стойчо Стойчев: Тези, които злорадстват, че “Муньо фатмака шока ряпата на Киро тъпото” да имат едно наум

payimage-518231

Изобщо не ми е до това, но е важно да се каже в прав текст. Масовият българин мисли в дихотомии.

Има управляващ, срещу него опозиция. Една, не няколко. На този етап стратегията на Румен Радев предвижда да измести ГЕРБ от тази позиция. Така направи с БСП и КН. От 3-ти до n-ти, разликата клони към 0.

Защо не е случайно? Защото привидният “приятелски огън” идва синхронизирано с кьорфишека Къщагейт.

Докато ББ и говорителите му се обясняват за тази простотия, опозиция по важите теми става РР. КП и още “1-2ма” ще му повдигат топката колкото пъти трябва, а самият РР рязко спря да споменава в изявите си “бившите управляващи” и любимият му “реваншизъм”.
Класическа рецепта за олигопол. Узурпира пазара с проксита, с които е ужким в конкуренция, маргинализирайки истинските си конкуренти.

В следващи терени социолозите биха уловили, че РР вече печели симпатиите и на хора, гласували устойчиво за ГЕРБ в последните няколко години. Ясно за чия сметка.

Тези, които злорадстват, че “Муньо фатмака шока ряпата на Киро тъпото” да имат едно наум за да не излезе накрая, че те са ряпата, която междувременно се е спихнала в зимника.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ