Светският хроникьор Любомир Милчев – Денди е в кома с черепна травма. Животът му е в опасност

Честване на 133 години от съединението мавзолей на Княз Батенберг Денди (7)

Светският хроникьор Любомир Милчев – Денди е в кома с черепна травма. Животът му е в опасност,  лекарите от Окръжна болница “Света Анна” се борят да го спасят.

Това споделиха приятели на Денди във фейсбук и призоваха за него да се дарява кръв, като акцията продължава и утре.

Денди е бил пребит в дома му и намерен в безпомощно състояние от негов приятел, който се обадил в Спешна помощ. От полицията не съобщиха подробности за нараняванията му, но стана ясно, че се води разследване на опит за убийство. Извършени са били огледи на мястото на престъплението, разпитани са свидетели.

До късно вчера не стана известно дали първоначално Денди е бил в състояние да съобщи подробности, както и дали вече има задържани по случая. Не се знае нищо за мотивите, нито за версиите, но не бе съобщено от жилището да липсват ценности и да се води разследване и за грабеж.

“Засега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв – има нужда, може да го направи в неделя в Национален кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. Оттам дават бележка, която носите в Окръжна болница “Св. Анна!” А от понеделник можете да кръводарител и в самата Окръжна болница. Но аз ще ида утре – защото нещата са спешни”, призова актрисата Касиел Ноа Ашер късно вечерта в събота във фейсбук. По нейна информация това не е първото посегателство над Денди. По думите є в последните години той е бил пребиван поне два пъти до момента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ