И „Майките“ от „Системата ни убива“ излизат на протест срещу правителството на Кирил Петков

Протест за оставка на Валери Симеонов (4)

На 22.02. 2022 г. ще пишат „Слаб 2“ на „промяната“ пред Министерски съвет

Ерозията в подкрепата на правителството на „промяната“ продължава да расте заради неадекватната политика на четворната коалиция. След пожарникари, полицаи, надзиратели и граждани на протест във вторник се вдигат и „майките“ от „Системата ни убива“. Това стана ясно от публикации в социалните мрежи. Дамите с черните тениски бяха ракетата-носител на Мая Манолова и сие, като протестираха на палатки срещу кабинета Борисов, носеха ковчези, бесилки и лежаха на пода в сградата на Народното събрание, информира Breaking

Явно палачинката се е обърнала и сега ги активират да атакуват кабинета на Кирил Петков.

Майките на деца с увреждания от “Системата ни убива”, “Протести 20 – 22” и “Младите срещу Системата” известяваме както на всички участници в протестите, възникнали на 9-ти юли 2020-та година срещу бойковизЪма в Държавата и каскетщината в Правосъдната система, които продължиха ежедневно с най-различни форми и прояви цели 435 дни, така и на всички наши съграждани, изразявали подкрепата си към Протеста основно в онези негови 70 процента от нашия Народ, а и към всички българи, че:

На 22.02.2022-ра година в ден Вторник от 18:00 ч. ще се съберем пред сградата на Министерски съвет, за да пишем “Слаб 2” на подмяната, която бе осъществена от изтъргуваното съглашателство на т.нар. “нови”, но поредни измамници във властта, с предишните такива под протекцията и менторството на вечното над 77-годишно (без)родно задкулисие и под благословията на външни сили, продиктувано от кратковременни техни интереси.

Този наш общ митинг-протест, претендиращ за общонационална представителност, ще се проведе под надслов:

“Прекратяваме Подмяната!

ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!”, пишат „майките“ в социалните мрежи. Според тях в момента мнозинството в парламента не е управляващо, а осребряващо.

435 дни сме искали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на “Борисов 1”, “Борисов 2” и “Борисов 3”, а получихме подмяна чрез разместване на пешките от “Янев 1” и “Янев 2”. Кабинетът “Петков” е измама и не произтича от Протеста.

Не това сме искали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на правителството, оглавявано от лицето Кирил Петков Петков – сега и веднага!

Прекратяваме Подмяната!

ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!

На 22-ри, 2-ри, 2022-ра година, вторник – Оценка “Слаб 2”.

18:00 ч., Министерски съвет, се казва в съобщението.

Активацията на бившите протестъри от 2020 година изобщо не е случайна и странно съвпада с атаките на президента Радев срещу собственото му правителство.

Активирането отново на „майките“, Йоло Денев, Дионисий и сие е показателно, че Радев ще се опита да демонтира „промянта“, като я замени със нов, свой, проект с пионките Атанас Пеканов и Мая Манолова, казват експерти



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ