Шантаж: За Митрофанова затварянето на въздушното пространство бил политически маньовър, насочен срещу самата България

214686631_2988283734790275_1278947610754590019_n

Посолството на Русия у нас излезе с шантажиращо послание във връзка с държавническите позиции на България и очакванията на туроператори хотелиерите да отбележат ниски приходи заради липсата на поданици на Владимир Путин по курортите ни и сега, и през летния сезон:

„Във връзка със затварянето на въздушното пространство на България за руските авиационни компании си припомняме за неотдавнашните разговори с българските партньори, оплаквали се от намаляването на броя на руски туристи на местните курорти. Такива политически маневри едва ли ще укрепят представата на нашите сънародници за гостоприемността на българите. Идва ни наум само старата поговорка: „за да вбеся тъщата ще си измръзна ушите“..

Заплахата е придружена от снимка на турския курорт Анталия, също предпочитан от руснаците за летен отдих, като явно мисията на Елеонора Митрофанова не отчита решението на турския президент Реджеп Тайип Ердоган да затвори Босфора за руски кораби.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ