Николай Бареков: Събудете се, отворете очи. Държавата е в опасност

Николай Бареков

Понеже е Война и има нови политически реалности „По света и у нас“, най-вече в Европа, днешната управленска конфигурация в София е безполезна и безпомощна.

И тук съм съгласен с оценките на Иван Костов, който напоследък е все по-прав. Скоро ще има нов политически проект на основата на баланс, умереност и консерватизъм. Ще трябва и нещо ново в ляво. Няма как.

А дотогава:

1. „Гешев“ вече не е тема, нито конституционните разпоредби, свързани с него.

2. Кирчовците са вредни, защото за сбирщайн без ценности, без идеология и проводник на ЯВНИ олигархични интереси. Не са партия, нямат политическа легитимност в Европа. ИТН на Трифонов са същите. Сган и башибозук е вредно да ни управлява по време на война. Трябва редовна армия и подготвени генерали.

3. Ново управленско мнозинство още в този парламент с ясен проевропейски и евроатлантически облик с доказани и компетентни политици на основата на ГЕРБ, ДСБ, ДБ и ДПС. Групите на Кириякстефчовците – Слави и Кирчовците могат да бъдат трупен донор с депутатски гласове в подобна конфигурация на „националната отговорност“.

Ясно да се дефинира това в Украйна какво е – война или нещо друго, ние лоялен член ли сме на НАТО и ЕС или проводник на китайски, руски или олигархични интереси.

Може да не е най-доброто, но пак е нещо. Всичко друго ще е по-надеждно от клоунадата в цирка досега. Избори до 9 месеца, в които народът (суверенът) да се произнесе по-категорично кой, как и накъде да го води в новите реалности. Посоки вече има достатъчно, водачи нямаме нито един.

Сега на власт са случайни измамници, инсталирани от противонародни интереси по върховете на държавата. Събудете се, отворете очи. Държавата е в опасност!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ