Ивайло Мирчев: Поведението на Стефан Янев е странно. Кирил Петков има подкрепата ни

иво ивайло мирчев

„Притеснително е, че натовски генерал използва реториката на Путин, за когото не знам дали можем да говорим като за човек. Той показа истинския си образ.

Коалицията е доста стабилна и ще подкрепим премиера Кирил Петков във всяко негово решение. Той се справя добре до момента в условията на криза.

БСП и „Възраждане“ гласуваха срещу санкциите. Надявам се да са променили мнението си. За БСП ситуацията е трудна, защото електоратът им харесва Русия и руската култура. Ние обаче трябва да се обявим категорично срещу един диктатор. Трябва да се обърнем към нашите партньори към НАТО, за да засилим сигурността си.

Поведението на Стефан Янев е странно. Лично мнение няма, когато си министър. Може да го изразяваш в клуба на пенсионера, докато играеш карти. Кирил Петков е млад и изненада много хора как се справя с кризата. Той се държи изключително достойно и има пълната ни подкрепа“. Това заяви пред Нова Нюз депутатът Ивайло Мичрев от ДБ и обвини Янев в рекет на правителството.

„Не бих коментирал реакциите на президента. В това тежко време се надявам всички да гледаме към интересите на България. Много хора може да я подценяват, но тя има много нюанси. В последните години страната ни не се държи като член на НАТО и трябва да докажем, че сме истински съюзник.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ