Пристигането на телата на убитите войници предизвиква шок в Русия

275116592_5288491311163166_7197593658959163058_n

Провеждането на допълнителна военна мобилизация в Русия значително ще усложни вътрешнополитическата ситуация, тъй като зомбираното руско общество не е готово да умира за фантазиите на Путин, заяви секретарят на Службата за сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов, цитиран от „Уыниан“

Той добави, че украинците са „готови да убиват за своята свобода и своята земя“.

„В Русия ситуацията се влошава от пристигането на „товар 200″ (телата на убитите войници – б.р.) в регионите – мащабите на жертвите сред руските военни предизвиква шок и паника“, отбелязва Данилов.

По негова информация, в Русия расте нежеланието за участие във бойни действия в Украйна сред „военните на страната-терорист“. До момента руските загуби в жива сила във войната срещу Украйна надхвърлят 10 000 души, по данни на украинските военни.

„Затова нашият курс е неизменен: „руският кораб отива … на@уй“. И неговата скорост ще расте стремително.“ – обобщи секретарят на Службата за сигурност и отбрана на Украйна,пише Фактор



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ