Правителството, явно под давлението на прокремълското лоби, се огъна отново по хибриден модел в угода на Путин

цветанка андреева

Правителството, явно под давлението на прокремълското лоби, се огъна отново по хибриден модел в угода на Путин!

Ще имаме модерни самолети в българското небе, но без оръжие – решили в МС. Така правителството изпълни искането на Русия на българска територия /и румънска/ да няма оръжие. Властта ни превръща в лоялна буферна зона на империята на Путин, вместо да сме все повече неуязвима съюзническа държава.

„МС взел решение осем от най-добрите самолети Ф-35 да бъдат ситуирани в България и да бъдат под българско командване, но защо решението е те да бъдат без въоръжение и да не могат да влизат в реални бойни действия, ако това се наложи!?“ – пита Николай Ненчев.

Вместо да укрепим Източния фланг на НАТО и да го направим непробиваем за разрастването на Путиновата война в държавите от Източна Европа и Балканите, българските власти показват недвусмислено, че улесняват стратегията на Кремъл да задълбочи конфликта чрез пробиви в държавите от ЕС и НАТО.

Кремъл сега цели към военната си агресия и газовите си репресии да прибави и политическа дестабилизация в държавите с евроатлантическа ориентация. Горещата война на Путин трябва да е придружена с размирици и колебания в общественото мнение в Европа. Очевидно прокремълският кръг на Радев и лобито му в правителството надделяха и провеждат политиката на Путиновата стратегия за слаба, разколебана и нестабилна България. Ф- 35 могат да респектират Путин само въоръжени!

от фейсбук профила на Цветанка Андреева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ