Адвокатът на Борисов: 10 полицаи, цивилни нахлули в дома му! Гестапото на Рашков не меи пуска вътре

бойко борисов

Действия на Гестапо и политическа репресия. Така висши политици от ГЕРБ определиха акцията в дома на лидера на партията и бивш премиер Бойко Борисов. Почти всички депутати от ГЕРБ и много от младежите са пред дома на Борисов в Банкя.

Извършва се обиск от голяма група хора, които са дошли пеша, обясни Томислав Дончев. Няколко дни каним премиера в парламента, той не беше любезен да дойде, за сметка на това изпрати полиция в дома на лидера на опозицията, допълни той.

Акция, извършена без адвокат и при която излизат цивилни, е равна на Гестапо

На информация, която излиза от МВР, ръководено от Бойко Рашков, не може да се вярва, коментира Томислав Дончев.

10 полицаи и цивилни са влезли в дома на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, където се прави обиск. Там вече е и адвокат Менко Менков.

Според партията Борисов не е задържан, както твърдят от МВР. Пред дома му са се събрали членове на младежката организация на ГЕРБ, там са и депутатите Даниел Митов и Лъчезар Иванов, който каза, че разпространената информацията за ареста на Борисов не е вярна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ