Народът настръхна след акцията в дома на Бойко: Арестуват лидери по путински!

Бойко Борисов

Тази вечер в 20:00 часа цивилни полицаи са влезнали в дома на бившият премиер Бойко Борисов, като правят обиск в дома му под предлот за „неотложност“. Към медиите от МВР на Бойко Рашков пък беше пусната информация, че лидерът на ГЕРБ е арестуван, което към този момент се оказа невярна. Минути след новината социалната мрежа прегря от остри коментари, осъждащи подобно репресивни действия.

Ето и част от коментарите:

Петьо П. Блъсков

Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън.

Лидерите на опозицията в България са арестувани по руски образец.

България е официално комунистическа диктатура.

Владимир Огнянов

Нахлуването в дома на Бойко Борисов в Банкя от страна на МВР, ще доведе до същия резултат, до който доведе решението на КС за това, че Просто Киро е бил канадски гражданин докато /не/ беше министър.

Джъст уейт до лятото!

Калина Андролова

Арестуват Борисов на фона на делегация от американски военни при Кирил Петков. Чуден момент са избрали. Явно, операция по сплашване. За всички останали, Корнелия и други подобни. Ще даваме С-300 на Украйна, танкове и пр. Радев се скри, явно набързо ще изчегърка колебанията си. Какво става?! Въздействието е шеметно. Само в България това е възможно. В Полша и Унгария – никога!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ