Бареков удари шамар на Рашката и Киро Най-тъпото: Злощастни циркаджии със селски манталитет

кирил петков

„Мащабната операция“ на Рашката и Киро Най-тъпото се оказа много мащабна крачка към връщането за четвърти път на власт на Бойко Борисов.

В праймтайма на Баджак новините бившият премиер излиза като победител и жертва едновременно. Ето полежа и в ареста на дървена пейка цяла нощ без доказателства и без да му предяват обвинения.

Смях. Никаква „Европейска прокуратура“ няма намесена в „операцията“ по спасяването на канадското мекере и менте Киро Петков- тъкмо обратното, ментетата омаскариха Лаура Кьовеши и злоупотребиха с името и, докато румънката им беше „на крака“ в София.

Жалък опит за „Кризисен пиар“ на едно злополучно, натрапено и некадърно управление, завършил с грандиозното му осиране. „Осиране“ е точният термин.

Сега следва STOP и скорошни избори! Промяната ще дойде истински, когато я пожелае и осъществи целият български народ, без да му се натрапват отвън и отвътре злощастни циркаджии със селски манталитет, опаковани като л@йна в целофан.

Не забраввйте – цената на всяка патологична власт на всеки патологичен лъжец ще се плаща от целия български народ с десетилетия.

От профила във фейсбук на Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ