Арести наред след масово меле в известна дискотека в Гоце Делчев: Пострадал е граничен полицай

Линейка, Полиция

Зверски бой в дискотека в Гоце Делчев вдигна на крак спецчастите на ОД на МВР Благоевград, в мелето е постарадал граничен полицаи. Заведението е изпотрошено. Инцидентът е станал вчера, в боя е участвал и граничен полицаи, който е пострадал сериозно, съобщава Struma.com

Дискотеката се стопанисва от сина на известния бизнесмен Георги Шапков-Станислав. Боят тръгнал от разпра между двама, единият от Хаджидимово, който според източници е граничен полицай, а другият е бизнесмен от Гоце Делчев, който има фирма за търговия с дървесина.

След размяна на обидни реплики и псувни се заформил як бой. Наскачали много хора и направили страшен погром в заведението. Щетите са сериозни.

Днес следобед в гоцеделчевското районно управление пристигна бус с групата за задъргжания в ОД на МВР Благоевград и всички участници бяха арестувани. Сред тях е синът ца известен в Гоце Делчев бизнесмен, собстве музикален магазин, каратист Собственици ДИСКОТЕката се разпитват.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ