Зверство! Мъж се закани на жена: Ще те убия с пистолета и даже няма да разбереш какво е станало

полиция

Софийска районна прокуратура обвини и задържа до 72 часа мъж, заканил се три пъти с убийство на жена.

За времето от 18.03.2022 г. до 20.03.2022 г., в условията на продължавано престъпление,обвиняемият Л.О. с три отделни деяния се е заканил с убийство на жена.

На 18.03.2022 г. около 20,30 часа в апартамент в блок в ж.к. „Овча купел“ в София той се заканил с убийство на К.Д. с думите: „Ще извадя пистолета и ще те убия, ще вляза в затвора, ти няма да разбереш“.

На 19.03.2022 г. около 20,30 часа, обвиняемият казал на жената: „Ти няма да си жива, ще те убия с пистолета и даже няма да разбереш какво е станало“.

На 20.03.2022 г. около 16.35 часа, Л.О. насочил газов сигнален пистолет марка BLOW към К.Д. и й се заканил с убийство с думите: „Ще те убия“.

Заканите възбудили у жената основателен страх от осъществяването им, посочиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство.

Обвиняемият е осъждан. Предвид реалната опасност Л.О. да извърши друго престъпление, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.
Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Л.О.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ