Тома Биков: Петков да дойде и да обясни в парламента незаконните си действия. Не го крийте!

Тома Биков

В началото на пленарното заседание депутатите отхвърлиха предложението на ГЕРБ-СДС за изслушване на премиера в пленарна зала по повод арестите на лидера на опозицията.

„Да дойде и да обясни какво прави, защото това, което върши е незаконно, неадекватно и опасно за националната сигурност“, обърна се към мнозинството в залата депутатът Тома Биков от ГЕРБ-СДС. Той настоя премиерът да дойде в НС и да поясни своите „свидетелства в полза на Васил Божков-Черепа”, пише Tribune.

„Имаме доказателства, че е нарушен законът. Това прави Петков закононарушител. Не го крийте! Предния път, като го скрихте, се оказа, че е давал показания, за да защити Васил Божков. Призовавам да подкрепите това предложение, ако не ви е страх. Ако ви е страх, значи не сте за тук”, предупреди колегите си от управляващата коалиция Биков. След прегласуване с 89 гласа „за“, 113 „против“ и 6 „въздържали се“ предложението не беше прието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ