Последни данни за Павлина, брутално намушкана в главата от Кирил в Бургас

бургас кирил обвинение

Зверски наръганата с нож от бруталния Кирил Петров студентка Павлина е изведена от реанимацията и вече е настанена в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас, пише Burgas24.bg.

Бургас се обедини за спасяване на живота на 21-годишното момиче. То претърпя няколко животоспасяващи операции и имаше спешно нужда от кръв. Близките на момичето организираха акция, в която откликнаха десетки бургазлии.

Кирил бе задържан малко след нападението. Днес той поиска от съда по-лека мярка за неотклонение – задържане под стража.

Ножът, с който е била наръгана студентката Павлина, е бил подарен на нападателя й Кирил Петров от сестра й.

„Нямам спомен какво е станало“, това промълви пред съда обвиненият. На въпрос на съдията как си обяснява липсата на спомен Кирил отговори, че причината е голямото количество изпит алкохол.

„Каквото и да е станало аз принципно не съм агресивен човек. Нямам намерение са укрия, да бягам, или извърша други престъпления“, бяха думите на 21-годишния младеж по време на заседанието на Апелативен съд Бургас.

Обвиняемият в нападението е безработен от вече близо година. Предишните му местоработи са в игрална зала, бил е и рецепционист в Слънчев бряг. До преди убийството е карал шофьорски курс за камион.

Кирил Петров е обвинен, че на 14 март опита да убие младата жена, нападайки я с нож в апартамент в Бургас. По време на разследването е установено, че обвиняемото лице, след употреба на алкохол, е нанесъл удар с нож в областта на главата на пострадалата.

Преди седмица Бургаският окръжен съд остави зад решетките агресивния младеж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ