Иван Гешев удари звучен шамар: Рашков ще го коментирам, когато каже нещо вярно

payimage-521157

Главният прокурор Иван Гешев отговори на вътрешния министър Бойко Рашков, който в телевизионен ефир тази сутрин показа документи относно образуваното досъдебно производство срещу вицепремиера и финансов министър Асен Василев.

Час по-рано пък ръководителят на спецпрокуратурата Валентина Маджарова отрече да знае за производство и припомни, че производства срещу конкретни лица не се образуват от години, а срещу конкретни престъпления, предава Tribune.

Преди началото на днешното заседание на Висшия съдебен съвет, на което ще бъде обсъден проект на вътрешни правила за предсрочно освобождаване на председателите на двете върховни съдилища и на главния прокурор, самият Гешев също каза, че „отдавна не се образуват досъдебни производства срещу лице, а за конкретно престъпление”.

„Г-н Рашков ще го коментирам тогава, когато каже нещо вярно. Ако листовете на г-н Рашков са истински, те са придобити по някакъв незаконен начин, но не мога да повярвам, че министърът на вътрешните работи ще извърши незаконни действия“, заяви още Иван Гешев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ