Даниел Митов: Правителството на Киро Тъпото е безполезно! Дошли да си натъпчат джобовете

277351135_279023551073134_3081332137136712710_n

Слушате ли Кирил Петков? Някой разбира ли какво говори той? Мисловен и словесен безпорядък, който се лее от телевизора! Клишета, които се повторят ежедневно. Това каза Даниел Митов по време на среща със симпатизанти на партията във Враца.

Ето акцентите от неговото изказване, публикувани във фейсбук страницата му:

Спомням си как изглеждаха българските градове преди. Видях тяхната еволюция при управлението на кметовете от ГЕРБ. Това ставаше с подкрепата на правителството на Бойко Борисов, което знаеше как да работи с местната власт и да си сътрудничи с нея.

Бойко Борисов като премиер никога не е делил кметовете по цветове и партии. Във всяка община живеят български граждани.

Слушате ли Кирил Петков? Някой разбира ли какво говори той? Мисловен и словесен безпорядък, който се лее от телевизора! Клишета, които се повторят ежедневно.

Как правителството на Кирил Петков подкрепя Украйна? Три дни не можем да ги убедим за обща декларация в парламента срещу войната на Путин. Комунистите в коалицията гласуваха против санкциите срещу Русия. А днес Нинова иска да чуем Путин в Народното събрание. ДБ си траят – те се превърнаха в заложници.

Ако в този момент ГЕРБ управлявахме и трябваше да вземаме решения, то в Украйна вече щеше да има военна помощ от нашата страна и руският посланик Елеонора Митрофанова щеше да бъде обявена за персона нон грата в България.

Правителството на Кирил Петков е безпомощно и безполезно. Личи си, че те са дошли да си натъпчат джобовете.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ