УЖАСЯВАЩО! Съседи бранят пловдивчанин, пребил жена си до смърт заради чаша ракия

николай накев

Съседите на пловдивчанина Николай Накев, който на 28 юли м. г., преби до смърт съпругата си Мария, защото му изпила чаша ракия, го защитаваха в съда. „С теб сме, да знаеш“, каза му Мариана Стаматова, когато мина покрай него, съобщава 24 часа.

Първата разпитана по делото свидетелка – Катя Бозукова, също живее в блока на Накев. Тя наричаше жена му „момиченцето“. „Имам магазин под блока, момиченцето често идваше почерпено от работа, купуваше си по една бира, изпиваше си я и тогава се качваше в техния апартамент“, разказа Бозукова. Според нея бабите от пейките пред входа разправяли, че Мария често си пие с разни хора от квартала навън, но тя лично не е виждала това.

Прокуратурата твърди, че Николай и Мария често злоупотребявали с алкохол заедно и той системно я биел. Във фаталната вечер също се запили, в един момент Мария взела чашата с ракия на мъжа си и я надигнала. Той се вбесил и я пребил, като я удрял и с подматрачната рамка. Катя Бозукова обаче заяви, че никога не е виждала Мария с белези от побой, а Николай не си е купувал алкохол от магазина й.

Свидетелите по делото са общо 20. След побоя Мария била с множество травми по главата и цялото тяло, изпотрошени ребра, счупена била дори подезичната кост, стана ясно от изслушването на съдебномедицинската експертиза. Защитникът на Накев – адвокат Мирослав Каварджиков, попита може ли подезичната кост да се счупи при падане назад и получи отговор „не“. Очаква се защитата да поиска допълнителна експертиза.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ