Пиарът на ГЕРБ зашлеви ядно Христо Иванов: Еманация е на „гьонсуратлък“

Христо Иванов

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов отправи остри критики към „Градската десница“ и поведението им спрямо конфликта в Украйна и възможността България да изпрати помощ на Киев. Това той направи в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа той:

Винаги съм смятал, че поведението на т. нар. „градска десница“ е еманация на думата „гьонсуратлък”! И днес получавам поредното доказателство, което затвърждава убежденията ми.
В края на февруари, докато парламентът обсъжда Бюджет 2022, избухва войната между Украйна и Русия. Когато се заговаря за изпращането на помощ на Украйна, Христо Иванов е човекът, който според признанията от днес на Ива Митева, слага думичката „хуманитарна“ пред думичката „помощ“.

Днес, същият този демократ и евроатлантик и колегата му Атанас Атанасов, четат декларация в парламента, с която предлагат да започнат консултации между парламентарните групи за изпращане на военна помощ на Украйна. Ето такова поведение, приятели, е тотален гьонсуратлък!За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ