Зрителите в шок! На Цитиридис дните му са преброени, сменя го обичан актьор

Николаос Цитиридис

„Дъ Шоуто“ – първокласен хумор, поднесен от най-добрите и любими комедийни актьори на поколения българи, очаква зрителите в новия забавен формат, който ще разтърси ефира на bTV от 2 май. Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков – Шайбата и Рада Кайрякова ще гарантират доброто настроение пред екраните под режисурата на Димитър Митовски, съобщиха официално от телевизията. Това накара зрители да мислят, че дните на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ са преброени и от май в делничните вечери ще гледаме хората на Нейков.

На 2 май, заедно с новото предаване, тръгва и сериалът „Съни бийч“ от 21 часа, така че в подозренията на зрителите има логика, припомня Hotnews.bg. От телевизията обаче мълчат дори за времетраенето на „Дъ Шоуто“. Ако то е половин час, очевидно ще върви между сериала и предаването на гърка, но ако е цял час, има шанс най-сетне да забравим за Цитиридис. Телеманите обаче недоволстват, че участие в новото предаване взимат все едни и същи добре познати лица, които няма с какво да ги изненадат.

От Би Ти ви обаче смятат, че „Дъ Шоуто“ е забавно намигване към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и чрез автентичния талант на кралете на комедийния жанр в България. Актьорите ще влязат в класически събирателни образи и ще коментират актуални теми в комичен „сблъсък“ с коректно чувство за хумор. Взаимоотношенията между персонажите и развитието на сюжетни линии помежду им ще бъдат под формата на комедийни скечове, а „ням свидетел“ на забавните превъплъщения ще бъде разбира се… телевизионното студио.

„С „Дъ Шоуто“ bTV Media Group прави крачка в полето на един вълнуващ жанр, какъвто е пародията, с амбицията да предложим на зрителите новаторско забавно съдържание. Познатите майстори на хумора се събират в един нов телевизионен формат и със своя талант ще надградят представите ни за забавление в делничните вечери.“, коментира г-н Христо Хаджитанев – програмен директор на bTV Media Group. Съчетанието от скечове, автентични образи и актьорски импровизации, чрез които най-добрите комедийни актьори в България ще разкажат какво се крие зад успеха на едно истинско телевизионно шоу, правят „Дъ Шоуто“ уникално и различно от всички останали забавни предавания в България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ