Лидер на ГЕРБ шамароса премиера: Кире, донеси едно кафе! Късо, за да не се олееш като миналия път

георг георгиев

Скоростта, с която правителството произвежда глупости е страховита.

Това, което днес нарекоха брифинг на външните министри на България и Украйна, бе фарс и подигравка.

Нима някой наистина смята, че публиката е толкова заблудена, та да повярва, че първият дипломат на държава във война е решил да си направи разходка, за да сподели спомени от детството?! Или може би, за да чуе безсмислени брътвежи за непроверима статистика?!

О, не, уважаеми!

Без да съм бил там или да имам специална информация, залагам и личната и професионалната си репутация, че г-н Кулеба е в България, за да получи уверение за помощ – всеобхватна, включително и военна, от една страна, която поне до днес, е смятал за пълноценен член на ЕС и партньор в НАТО! В замяна ще се сблъска челно със страхлив и неграмотен министър-председател, изолиран и неглижиран външен министър, липса на всякаква външнополитическа визия и стратегия.

От лидер и незаобиколим фактор в Централна и Източна Европа при Борисов, днес коментираме дали #про100Петков и Генчовска си говорят. Страната ни е натикана в геополитически ъгъл. Тъжно нано съществуване на дипломатическата сцена, сведено само до неизбежните срещи в Брюксел.

„Ей, момче! Да, Кире, донеси едно кафенце. Късо, за да не се олееш като миналия път.”

От фейсбук профила на Георг Георгиев, лидер на ГЕРБ-младежиЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ