Алгафари шамароса властта: Некадърници! Изпокарахте се като махленски клюкарки

payimage-512811

Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари направи гореща прогноза за края на кабинета „Просто Киро“, съставяне на второ правителство на П-тата на Кирил Петков и Асен Василев и провеждането на предсрочни парламентарни избори още през тази година пред ПИК.

Какви ги забърка т.н. премиер със Северна Македония, спасяването на българските моряци от кораба „Царевна“, парите за строеж на пътища и новооснованата си партия.

До какво ще доведат скандалите в управляващата коалиция и сблъсъците между ИТН и ПП, между БСП и ДБ и между самият Петков и всички останали?

Властта е тотално некадърна. Ако, недай Боже, по времето на Борисов, се закъснееше с 3 часа за пенсиите, вдигаха във въздуха всичко. Но как сега се помага и на кого, когато правителството взима 9 милиарда лв. и за 9 дни ги няма. В коалицията се изпокараха като махленски клюкарки по всякакви теми. Виждаме, че и вътрешният министър излезе с някакво обществено обсъждане, абе, това са хора големи. Не е проблемът в това да има високи глоби за шофьорите, трябва възпитание на хората. Другото са само глупости, отсече Нидал Алгафари.

Те, властта, като че ли търсят всеки божи ден в какво да се забъркат, посочи още той.

Но и не виждам някой, който да е готов да вади горещи картофи от огъня. И ГЕРБ знаят, че това правителство не бива да се бута. Нека хората докрай да видят докъде е моралът на това правителство и като избират да посочат коя партия да управлява, отсече той.

Борисов си прави сметката, че в един момент ще събере хората от партията и трябва да им каже нещо, посочи той.

Според мен, Харвард трябва да отнеме дипломата на Петков, ако види какво се случва в България, отсече анализаторът.

Тези хора искат да си добавят още един ред в CV-то и да си отвори пътища по света, смята той.

Спряхме се на едни хора, които нямат никакви качества. Те не могат да ръководят фирма, ние ги избрахме за държава, посочи Алгафари и допълни, че на власт ги е докарал Румен Радев.

ГЕРБ направиха грешки, но от шамарите на избирателите разбраха, че са ги направили и знаят къде са им грешките. В момента, искат или не искат, това е най-големият фактор в Бългрия, отсече той.

Но първо трябва да се махне езикът на омразата и да си подават ръка един към друг. Бойко започна да го прави, Радев също го прави, посочи Алгафари.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ