Кралев побесня: Докога ще крепите коалицията на комунистите и харвардските измамници?!

Красен Кралев

Докато управляващите се чудят дали да помогнат на Украйна, войната може и да свърши. Депутати от ГЕРБ-СДС и ДБ настояха проектите за решение във връзка с помощта за Украйна да влязат за разглеждане в пленарната зала.

Даниел Митов от ГЕРБ-СДС поиска в дневния ред да бъдат включени и трите проекта за решение, разгледани вчера от външната парламентарна комисия. Преди него това направи и лидерът на ДБ Христо Иванов.

Председателят на парламента Никола Минчев обаче обясни, че до момента няма доклад на Външна комисия и отказа да предложи включване на точката в дневния ред.

”Всеки ден, в който не получаваме тази помощ, повече хора умират.

Призовавам политиците, да помислят как хората загиват и да вземат правилното решение.

Хора, само с жилетка и каска, но не оръжие е несериозно. Все едно искате да умрем, но защитени”. Това заяви пред български журналисти външният министър на Украйна Дмитро Кулеба.

Дори управляващите да допуснат гласуване в пленарна зала предложението за военно-техническа помощ за Украйна гласовете на ГЕРБ, ДБ и ДПС няма да бъдат достатъчни. Особено ако ПП, БСП, ИТН и “Възраждане” запазят сегашната си позиция против.

Големият въпрос към т.н. “умнокрасиви” е докога ще крепят коалицията на комунистите и харвардските измамници с гласове си.

От Фейсбук профила на Красен Кралев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ