Атанас Атанасов оскверни Разпети петък и Великден! Даде на заден заплахите на ДБ за напускане

Атанас Атанасов

Оптимист съм за развитието на българската политика. Има такива моменти на затруднения. Да, бях изненадан от нашите коалиционни партньори, но има време по време на Великденските празници те да прогледнат. Това каза в ефира на Нова телевизия Атанас Атанасов от ДБ.

Атанасов оскверни Разпети петък като го принизи до нивото на разправиите в четворната коалиция на коалиции, сравнявайки го със сегашното положение че било тъжно, но пък предстоял светлиЯТ Великден. Така посегна и на най-големия християнски празник – Възкресение Христово, с това, че България ще прати оръжие на Украйна.

„Става въпрос за цивилизационен избор на коя страна застава България. Да се правиш на неутрален значи, че заставаш на страната на агресора Русия“, подчерта още нашенският ястреб Атанасов.

Войната се превърна в чадър, хората забравиха за какво бяха трите избора миналата година. Поведението на ГЕРБ е лицемерно – когато Русия готвеше тази война, най-верният човек на Путин, беше Борисов, шокира с поредния си лов на вещици бившият прокурор на Тодор Живков.

„Сигурен съм 100%, че Кулеба беше тук да свърши и друга полезна работа за своята държава, която сега е в тежко положение“, констатира Атанас Атанасов.

„Нали така, специализираният съд и прокуратура са закрити, изпълнихме това наше обещание. С 16 народни представители сигурно няма да успеем да изпълним всичките си обещания. Поемам тежък товар, да свалим правителството в тази тежка ситуация ли?“, попита Атанасов, с което очевидно, даде на заден ход със заплахите за напускане на коалицията заради Украйна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ