Страшна агресия: Мъж бие и рита жена на Околовръстното на София!

1254977

Страшна случка се е разиграла днес на Околовръстното на София около 13 ч., съобщава Sofia24.bg. Мъж бие и рита жена, а след като няколко коли са спряли до него я прибира и бяга от местопрестъплението. Ето целия разказ на очевидец, който бе публикуван във Фейсбук:

„Ето този индивид с червената тениска пребиваше жена с ритници на Околовръстното преди отбивката за Герман. Беше със служебна кола. Сигнализирахме полицията, бързо я събра, заедно с разхвърлените багажи, и избяга по Околовръстното“.

Коментарите за случилото се не закъсняха:

– „Като видиш татуирана батка с плажна чантичка и веднага трябва да ти е ясно къв кап*т е“;

– „Най-лесно е да му набухаш тупаниците…, но жената от жертва на бой, знаете ли колко бързо й минава, спира да реве и се обръща срещу теб и докато се опитва да те издере крещи да не пипаш мъжлето й….. Тупалките са най-бързия вариант, но има и други неща дето трябва да се мислят…“;

– „Народът тотално се е побъркал!!!“;

– „Селяндурски боклук и комплексар, и такива после се възгордяват, че са скочили не на кого да е, а на жена отсреща… падение“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ