Бареков: Всички реват в общ хор срещу чутовния глупак – премиер! Глупостта вече е сторена

николай бареков

„Чудовищен глупак“ го нарича ортакът му Слави Трифонов, а Комарницки му иска оставката. Русофоби и русофили, жълтопаветни либерали в общия хор реват срещу идиота – премиер. ГЕРБ, ДПС и Гешев вече отварят шампанското. Само Ви напомням, че аз бях първият още миналото лято, който ви предупреди какъв чутовен глупак ни готвят Радев и Мустафата за премиер. Казвах ли ви аз? Това написа на страницата си във Фейсбук журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков. Така той коментира призива на Кирил Петков към хората да даряват по една заплата за оръжие за Украйна. Самият той посочи, че е дарил една заплата за тази цел.

Келфайда, че днес всички сме на едно мнение за Киро Петков. Глупостта вече е сторена, цената ще плащаме целият народ. Друг път ме слушайте навреме и не блейте след всяко магаре, което ви домъкнат в съдран чувал от чужбина. И не забравяйте, целият цирк е само за да продаде Македония май месец и после да изчезне с парите. Както се пееше в една мафиотска песен от времената на Магурата, „Човекът каза: Чакай малко! Хвана самолета, чакай да се върнеее…“, посочва още Бареков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ