Неочакван обрат! Отлага се финалът на ЦСКА – Левски: Хаос в столицата налага преместването

payimage-529776

Финалът за Купата на България между ЦСКА и Левски ще се играе на 15 май (неделя) от 17:00 ч., обявиха от БФС. Решението идва само 24 часа след като от централата съобщиха, че сблъсъкът за трофея ще се състои на 11 май (сряда) от 19:00 часа.

„Предвид постъпило писмо от СДВР при МВР, с което ПФЛ се уведомява, че на 11.05.2022 година в София се очакват множество протести и затваряне на кръстовища, което би затруднило достъпа до стадиона и би възпрепятствало охраната и опазването на обществения ред при провеждане на срещата финал за Купа България, двубоят не следва да се проведе на тази дата. Предвид форсмажорните обстоятелства по предложение на ПФЛ, СТК при БФС реши да се направи промяна в програмата“

Мачовете на Левски и ЦСКА от първенството, които трябваше да се играят на 15 май, пък са преместени за 19 май. Тогава „червените“ ще приемат Ботев Пд, а „сините“ гостуват на Славия.

Всики двубои от последния клъг в Първата шестица ще се проведат на 22, а не на 21 май.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ