Вендета?! Колата на прокурор запалена умишлено, случаят се заплита

Кола пламна

Колата на прокурор Васил Чекански от районна прокуратура Разлог е опожарена учишлено, касае се за палеж, това установи направения от криминалисти в ОД на МВР Благоевград оглед разбра Struma.com.

Преди около час огледът на мястото на инцидента приключи, а с часове полицаите търсиха доказателства, за да потвърдЯТ ИЛИ OTXBbpЛят версията-палеж. Автомобилът пламнал около 04. 00 часа тази нощ. Незабавно е подаден сигнал на телефон 112 и се устатновило, че гори Фолксваген голф 3, произведен 1995 година и е собственост на прокурора Чекански.

Седмица преди това прокурорът е обикалял с колата си по майстори, за да я ремонтират, което първоначално заблуди разследващите, че вероятно се касае за техническа повреда, но повторният оглед откри умисъл. Колата е била запалена. Според запознати, наблизо имало камери, които зансели мъж с качулка по същото време, в района, в който е бил автомобилът.

Работата по случая продължава. Дали работата на прокурор Чекански има нещо общо с посегателството върху негова собственост предстои да се изясни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ