Сензационно! Подиграха се зверски с правителството на карнавала в Габрово (СНИМКИ)

кирил петков асен василев

Фигури, иронизиращи българските управници, се появиха на карнавала в Габрово, съобщава 24 часа.

Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев са представени като “Мениджърите на държавата”.

Лицата на част от министрите от действащия кабинет пък са поставени върху тела на гимнастици с надпис “А-отборът”. Сред тях са транспортният министър Николай Събев, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на околната среда и водите Борислав Сандов и министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

Към тях е прикрепена и мажоретка с екип на “Харвард”, което отново е препрстка към премиера, тъй като той е завършил престижния университет.

Карнавалният ден – 21 май тази година стартира със събития за най-малките. За 20-ти пореден път в Габрово се провежда детски мини карнавал.

За юбилейното издание, гост на събитието е бате Енчо. Гачев“. Следобедът за децата на Габрово продължава в градинката с мечето, където ще бъде организиран детски карнавален град. В 15.30 ч. към екипа ще се включи Куклен театър, а в 16.10 следва големия финал с микс от игри, състезания и танци. През цялото време, от 13 до 17 часа, момичета от художествената академия ще украсяват лицата на децата с рисунки и карнавален грим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ