Драма разтресе семейството на Киро: Премиерът извади Лена от делегацията за Рим заради жена си

7368b90163fdd1d99ab74b872c2ef098

Слух за напрежение в премиерското семейство  се разнася от известно време от уста на уста, пише ПИК.

Според мълвата повод за обтегнатите отношения между Кирил и Линда Петкови била началникът на кабинета на премиера-госпожица Лена Бориславова, която неотлъчно следва шефа си като Сянка по света и у нас.

Дали това е причината майсторката на безглутенови козунаци Линда изненадващо да цъфне в правителствената делегация, която от вчера е на двудневно посещение в Рим и Ватикана заради Деня на светите брята Кирил и Методий – 24 май, само можем да гадаем.

Но е факт, че за пръв път Петков не е придружаван на официална визита от началника на кабинета си, с която клюката им приписва по-специални отношения, освен чисто служебните.

Ако съдим по първата разпространена от пресслужбата на Министерски съвет снимка от Рим, участието на госпожата на Просто Киро в родната делегация изглежда е било спретнато буквално в последния възможен момент. Дали след семеен скандал – никой не знае…

Но на фона на официалните лица и най-вече дамите в делегацията – Калина Константинова и Теодора Генчовска, сладкарката има вид на типичната екскурзиантка. На среща с Папата във Ватикана Линдето е с чанта-раничка на гърба, пола на цветчета, подобие на фризура, сресана сякаш набързо на две, на три, докато Киро нервно е я чакал да се спретне в полуприличен вид в колата на НСО, и не на последно място – със сандалите бързоходки, с които обиколи Пловдив и Царево покрай Великденските празници (виж снимките долу – б.р.).

Екскурзията на Линда Петкова до Рим и Ватикана е първото й посещение в чужбина с мъжа й. Досега навсякъде заедно с него пътуваше Лена Бориславова. Мълвата разнася, че Линда бясно ревнувала мъжа си от амбициозната юристка. Предпоставка, че в слуховете има доза истина, е фактът, че досега нито веднъж Петков не е събирал на едно място и жена си, и придворната си дама, която според мнозина му е и любовница.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ