СКАНДАЛ! Любовницата Лена разтрогна брака на Киро! Сърдита е, липсва на важни събития

кирил петков лена бориславова

Сапуненият сериал с интимните драми между Кирил Петков, жена му Линда и шефката на кабинета му и говорителка на правителството Лена Бориславова. които достигнаха кулминацията си в самолета, с който българската делегация отпътува за срещата с папата в Рим, имат нова серия, предава ПИК.

След като съпругата на Кирил Петков в последния момент изненадващо нахлула в готовия за излитане самолет и изгонила оттам Лена Бориславова, за която упорито се говори, че има повече от служебни отношения с Просто Киро, самата Бориславова не просто се отписала от делегацията. Но и в понеделник не се появила на работа в Министерския съвет.

Прокудената дама, която досега придружаваше премиера навсякъде и дори иззема функциите му по време на служебните му срещи, както твърдят запознати, не се появи и на празничното шествие по случай 24 май, предвождано от Кирил Петков заедно с министри от кабинета му и един от мандатоносителите му Настимир Ананиев.

Нямаше я и на тържеството около паметника на светите братя Кирил и Методий пред Народната библиотека.

Гости на вечерния прием, който президентът Румен Радев традиционно дава по случай Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в Бояна, твърдят, че озлочестената Лена не е била и сред тях. На официалното събитие Кирил Петков отново беше придружен от съпругата си Линда Макензи, както в Рим.

Днес Кирил Петков замина за Световния икономически форум в Давос. Според установените правила шефът на кабинета на правителството трябва да придружава премиера да подобни форуми. Засега обаче не се знае дали Лена Бориславова е тръгнала с него. И дали през днешния ден няма да отиде на работа в Министерския съвет.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ