Кървав ужас! Жена почина в дома си в Бургас дни след липосукция

Полиция линейка

70-годишната южноафриканка Рейчъл Глория е открита мъртва вчера в дома си на ул. „Дунав“ 5 в Бургас, съобщава Флагман.бг.

Следствената група в жилището ѝ прави детайлен оглед. Глория е намерена от съпруга си в коридора на апартамента с пукната глава.

Нейни близки разказаха, че само преди няколко дни тя се е подложила на липосукция на корема. Избрала уж реномирана клиника и всичко минало гладко.

Сутринта нещо се е случило с Рейчъл. Най-вероятно ѝ прилошало и тя е паднала и си ударила главата. Но не е изключено причината да е много остра коремна болка.

Тялото ще бъде предадено за аутопсия, в момента тече разследване. Рейчъл е омъжена за бургазлия, който дълги години живял в Южна Африка.

През април м.г. двамата се върнали в България и заживели в жилището в жк „Братя Миладинови“, където искали да изкарат достойните си старини.

Не е ясно защо ѝ е било на мулатката да се подлага на липосукция на корема, тъй като тя и без това е изглеждала много добре физически, казват хора, които я познават.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ