КОШМАР: Майка намушка с нож 15-годишната си дъщеря във Велико Търново

Пирогов, Линейка

15-годишно момиче бе спасено от медиците в старата столица след тежка кръвозагуба, в резултат на намушкване с нож от майка си, предава „Борба“. Драмата се разиграла в събота вечерта, когато двете се скарали в дома им, намиращ се на улица „Мария Габровска“ в областния град. Напрежението ескалирало и майката пробола дъщеря си в лявото бедро.

Около 19:05 ч. е подаден сигнал на телефон 112 и на адреса отива екип на Спешна помощ Велико Търново. Лекарите констатирали, че има опасност за живота на тийнейджърката, направили стегната превръзка на бедрото и веднага транспортирали младата пациентка в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

Поета е от дежурните в Спешно отделение, които след образни изследвания констатирали, че дълбочината на пробождането е 10 сантиметра. Засегната е мускулна тъкан, но за щастие ставата е без поражения.

Моментално се заели да я кръвопреливат, защото била загубила над 1 литър кръв. След това се намесили хирурзите, които направили ревизия на раната и зашиване. Момичето е настанено в отделението по хирургия и се възстановява от нанесената травма и оперативната манипулация.

По случая работят и от полицията във Велико Търново, които непосредствено след инцидента направили опит да открият бащата на тийнейджърката, но не могли да го издирят. По непотвърдена информация майката е с психично заболяване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ