Зловеща находка: Намериха трупа на овчар в близост до махала в смолянско

труп тяло

Овчар беше намерен починал в близост до махала Караманица, землище на село Проглед. За зловещата находка подал сигнал на тел.112 отговорникът за стадото. Тялото се оказало на 53-годишният Спас Б., който е овчар. Мъжът тръгнал на паша с овцете, седнал на камък и починал. Овцете се прибрали сами в обора, предава Марица.

След като овчарят не се появил за доене на другата сутрин, отговорникът тръгнал да го издирва по баира и го открил мъртъв. По първоначални данни няма данни за насилствена смърт, съобщиха от полицията. Според запознати, овчарят е получил масивен инфаркт.

Междувременно по чудо без сериозни травми се разминал 67-годишен мъж, след като паднал от 7 метра височина от покрив на бивш военен завод в неделинското село Крайна. Мъжът купил сградата и ремонтирал покрива, когато паднал.Оказана му е медицинска помощ и е транспортиран в болницата в Кърджали за лечение, но е изписан за домашно лечение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ