Костадинов обясни за боя с депутати от „Промяната“: Действията им издават страх и безсилие

payimage-516237

Грандиозен скандал избухна днес в пленарна зала. Повод стана изказване на депутат от „Промяната“, насочено срещу лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Депутати от „Възраждане“ скочиха на колегите си от ПП след думите на Искрен Митев, обиждащи техния партиен водач. Заформи се меле. Това стана причина водещият заседанието Кристиян Вигенин да пусне народните представители в почивка.

От „Възраждане“ дадоха и извънреден брифинг, на който Костадинов обясни как и защо се стигна до физическия сблъсък.

„Не бива да допускаме пристанищата в Народното събрание. Ако това може да го отдадем на липса на възпитание, на откровено разпространяване на лъжи и на клевети? Това е нещо безпрецедентно, на което станахме свидетели“, заяви Костадинов.

Той определи твърдението на Искрен Митев, изказано днес от трибуната, като такова, взето от жълти медии и го нарече клевета.

По думите му, това издавало страх и безсилие.

„Представителите на неговата политическа сила се опитаха да го озаптят, поради което и им благодаря. Искам извинение от парламентарната им група“, отсече Костадинов.

„Ще поискам да се наложи наказание, каквото прецени ръководството на Народното събрание. Нека да видим дали ще победи парламентарната етика“, допълни Kocтaдин Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ