Полицията нехае: Съден за жестоко убийство в Пловдив, счупи 6 ребра на гаджето си

Линейка, Полиция

По досъдебно производство на Районна прокуратура – Пловдив е осъден Цанко Петрунов, на 44 г. Той е признат за виновен за това, че на 18 май миналата година, при условията на опасен рецидив, е причинил средна телесна повреда на 51-годишната М.В., изразяваща се в счупване на 6 ребра, което довело до причиняване на трайно затрудняване движението на тялото, съобщава plovdiv24.bg.

На Ц.П. е наложено наказание от 3 години лишаване от свобода при първоначален „строг“ режим по споразумение, одобрено от Районен съд – Пловдив. Той е признал вината си.

По делото е установено, че Петрунов и приятелката му живеели на съпружеска начала. На 18 май 2021 г. между тях възникнал скандал след употреба на алкохол. Мъжът нанесъл множество удари по тялото на приятелката си, която по-късно е била настанена в болница за лечение.

Определението на Районен съд – Пловдив е окончателно.

Спрямо Цанко Петрунов е внесен и обвинителен акт в Окръжен съд–Пловдив за това, че в съучастие като извършители с Кирил Стоянов, на 45 г., на 07 юли миналата година в гр. Пловдив, умишлено са умъртвили другиго – Лалко Журков, на 55 г. – престъпление, което е по чл.115, вр. чл.20, ал.2, вр. ал.1 от Наказателния кодекс.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ