Скандал! Премиершата Линда смачка Лена: Любовницата на Кирчо изхвърча от леглото му

кирил петков лена бориславова

Войната между премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена Бориславова за сърцето на Кирил Петков е достигнала своя апогей. Двете най-близки до премиера дами влязоха в остра схватка и открито показват, че не се понасят. От началото на управлението на Петков сладкарката предпочиташе да стои в миманса. Но ето, че изведнъж публичните й изяви и лъскави фотосесии зачестиха и тя „влезе остро“ в играта, за да натрие носа на съперничката си, демонстрирайки коя от двете е по-по-най. „Поведението и самочувствието, както и все по нарастващата й активност в социалните мрежи може да бъдат тълкувани като индикатор, че обладаната от ревност Линда влиза в открита битка за надмощие с Лена“, коментират из кулоарите на Министерския съвет.

Разгарът на скандала помежду им бе навръх 24 май, когато Петков трябваше да излети с българска делегация, в която бе регистрирана и Лена Бориславова, за визита при папата в Рим. В последния момент обаче изненадващо на летището в София се появява съпругата му Линда, докарана с колата на вицепремиера Асен Василев. След пререкание между двете насред самолета премиершата принудила Бориславова да слезе позорно от борда и заела мястото й до Кирил Петков.

Веднага след скандалната случка Лена изпадна в нелегалност за няколко дни, като дори не се появи на заседанията на Министерския съвет, на които винаги присъства. Хора от обкръжението на премиера издават, че Линда му е поставила ултиматум да вземе категорична страна в спора между нея и Бориславова и да я отдалечи от себе си моментално. Последствията за Лена не закъсняват и от седмица насам депресираната млада брюнетка е натикана в ъгъла, вече не се появява по телевизионни интервюта и на важни събития. Тя отсъстваше дори от приема на президента Радев по случай 24 май в резиденция „Бояна“, където премиерът бе придружен отново от жена си.

Канадката Линда спретна и друго отмъщение на по младата си съперница, за която отдавна се говори, че има повече от професионални отношения с Петков. Няколко дни след разправията им премиершата триумфира в професионална фотосесия за известен международен бутик за дрехи, на която позира досущ като модел. Макар и с 10 години по-възрастна от спряганата за фатална красавица Бориславова, Линда показа, че може да изглежда като първа дама от световна класа. В същото време, в което Бориславова ближе раните си и е изпаднала в немилост, канадката все повече заявява позициите си в светското общество И анонсира, че е приела да бъде жури на престижен кулинарен конкурс.

Оказва се, че враждата между двете дами датира още от 2017 г., когато всъщност Лена се среща за пръв път с Петков. Именно тогава брюнетката с диплома от „Харвард“ се появява гръмотевично в живота на Кирил и Линда и нарушава розовата им идилия. 27-годишната тогава правистка впечатлява Кирил с образованието и квалификацията си. По онова време той и Асен Василев издирват възпитаници на „Харвард“ у нас, които да включат като преподаватели в своя Център за приложни изследвания и иновации в природните науки към Биологическия факултет на Софийския университет. Именно Лена е сред първите, които четат лекции, а Кирил я аплодира с възхищение от първия ред. Когато 5 години по-късно Петков я взема в екипа си и я слага да върти руля на политическия му проект, Лена и Линда се смразяват окончателно.

Очевидната близост на Бориславова с Петков по време на кампанията му, а и след това изнервят до краен предел канадката. Запознати издават, че тя имала бесни разправии с мъжа си, когато в началото на годината той се самоизолира единствено в компанията на 32-годишната си говорителка в правителствената резиденция „Лозенец“ заради съмнения за заразяване с Ковид. Бурно Линда реагирала и на достигналите до ушите й слухове, че след работно време Кирил и Лена си спретват шумни гуляй с обилно количество шампанско в спецзоната на Министерския съвет, където няма камери.

Всъщност фаталната Бориславова е забъркана в политически любовен многоъгълник. Оказва се, че от 7 години насам тя се води уж сгодена. На 19 декември 2014 г. Лена е получила предложение за брак не от кого да е, а от друг близък до Петков човек, а именно Мирослав Иванов, който понастоящем е зам.-председател на парламента. Той й поднесъл пръстена с букет от червени рози, а Бориславова му дала своето категорично „да“. Въпреки че са двойка отдавна, Мирослав и Лена напоследък не афишират връзката си, което буди съмнения у приближения им кръг от хора колко истинска всъщност е тя. Допреди 32-годишната Бориславова да нагази в политиката и да стане дясната ръка на Кирил Петков, с Мирослав са се носили на крилете на любовта и са обиколили половината земно кълбо с романтични воаяжи. Към днешна дата обаче не само че двамата не пътуват по такива, но и Лена е заличила всички снимки от социалните си мрежи, които я свързват по един ИЛИ друг начин с Иванов. Наблюдателни нейни колеги са забелязали, че откакто е началник на кабинета на премиера, тя не носи и годежния си пръстен, който допреди това е блестял на безимения пръст на дясната й ръка.

В същото време обаче двамата с Мирослав са собственици на общо жилище на територията на София, което си купуват през 2019 г. на кредит. Зам. шефът на парламента очевидно няма против уж възлюбената му да прекарва повече време с Петков, отколкото с него и двамата с премиера се държат приятелски, поне за пред обществото. През последния месец Бориславова бе свързана и с друг виден представител на „Продължаваме промяната“ Ицо Хазарта. Оказа се, че тя и рапърът редовно

посещават столични заведения насаме и се уединяват в лични разговори. Хазарта, който е татко на три деца, последното от които се роди миналата година, още се обяснява в любов на половинката си Женя, но е насочил поглед и към амбициозната Лена. Очевидно Бориславова е запленила голяма част от съпартийците си и е разцепила партията на Петков на две. Говори се, че част от сподвижниците му били на страната на жена му Линда и отказвали категорично да общуват с Лена, освен ако не ставало дума за делови въпроси.

Източник: ПИК/ РЕТРО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ