Росен Йорданов: Парламентът гъмжи от безсмислени красноречия от нарцистични филипики

бой депутати

На първи юни, пред погледа на деца в пленарната зала, се стигна до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов. Реакцията на депутатите и създалата се ситуация за Офанзива” коментира криминалният психолог Росен Йорданов.

„Очевидно е, че за пореден път, особено през последната година и половина, парламентът гъмжи от някакви безсмислени красноречия от нарцистични филипики”, каза той.

„Излизаш не, за да бъдеш конструктивен и полезен, не за да свършиш работата, а просто защото са ти хрумнали някакви много оригинални думи, които искаш да споделиш с населението. Това е болестта, от която боледуваха доста парламенти, но последните 3 надминаха всякакви нива”, посочи Йорданов.

И добави: „Като цяло проблемът е, че властта на „Продължаваме Промяната”, която получават и тази тяхна възбуда, се контролират трудно. На тези хора явно традиционно самоконтролът им не може да овладява порасналото чувство на величие, което ги обзема, когато заемат този пост”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ