Слави Трифонов скочи: Затова напуснах!Петков е говорил с чужди дипломати с цел предателство

слави кирил

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира политическите събитията от последните часове. По думите му по време на заседанието на парламента е станало ясно, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори „с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО“

„ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!“, пише още лидерът на ИТН в пост във Фейсбук.

„Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това – без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“., коментира още Трифонов.

По думите му с това е станало ясно, защо е напуснал коалицията и е изтеглил министрите на ИТН.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ