Извънредно! Лена по спешност парламента – успокоява изпадналия в нервна криза Кирил Петков

лена

Шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на правителството Лена Бориславова е пристигнала по спешност в парламента, съобщава ПИК.

Лена влетяла с бясна скорост в стаята на парламентарната група на „Продължаваме промяната“, където били част от депутатите на партията, както и част от министрите, включително и премиерът Кирил Петков, който и е изключително близък до сърцето.

В същото време официалната половинка на Бориславова – Мирослав Иванов, влезе в ролята си на временен председател на парламента и свика председателски съвет, на който да се обсъдят следващите стъпки на депутатите в 47-ото Народно събрание.

Не е ясно какво е наложило спешната поява на Лена в парламента. В кулоарите на Народното събрание се говори, че в стаята на „Промяната“ е имало проблем с премиера Кирил Петков, който изпаднал в криза. Според мълвата в Народното събрание Бориславова пристигнала, за да окаже съдействие и да го успокои.

След като прекара повече от половин час в стаята на „Продължаваме проямната“, Лена напусна сградата на Народното събрание. Кирил Петков обаче продължава да не излиза от стаята на депутатите му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ