Удариха дъното! БСП реват за подкрепа, активират другари да излязат на протест със… СМСи (СНИМКА)

нинова

Столичните социалисти активират другарите си с есемеси, за да организират протест в подкрепа на правителството, съобщава Tribune.

Червените приканват симпатизантите си пред храм Александър Невски утре и в сряда. По същото време феновете на ДБ също са заявили присъствие на площада, за да се обявят против вота на недоверие, който ще се гласува в сряда в Народното събрание.

Така на практика в подкрепа на правителството рамо до рамо ще се съберат „демократите“ с червените си другари, за да може Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова да останат на власт.

Само преди няколко дни столичните „демократи“ трябваше да приветстват словото на Нинова в подкрепа на отиващото си правителство. С мегафон в ръка тя призова за подкрепа. Макар и да бе освиркана, според БСП на площада спонтанно са се събрали граждани, които подкрепят правителството на Петков и тройната коалиция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ