Андролова: Чудовищна патология! Инфантилът Петков се упражнява да управлява държавата

кирил петков 2

Гледам проф. Николай Радулов по бТВ. Казва, че нямало случай по света, да се открие шпионска група в структурите на сигурността и дори да не се арестуват шпионите.

Това написа журналистката Калина Андролова.

Целият и коментар публикуваме без редакторска намеса:

Става дума за шпионската група в ДАНС, работила срещу дипломатическите ни отношения със Северна Македония, която Кирил Петков обяви бляскаво неотдавна.

Големият въпрос, който следва, е, изобщо имало ли е такава шпионска група в ДАНС или отново това беше пушилка от измислиците на Кирил Петков за ежедневна употреба?!

Илюзионистът Петков всеки ден изкача с нещо шокиращо, словесна шльокавица, с която цели да убеди аудиторията, че той не е бездарен, а че някой друг непрекъснато му пречи. Руснаците, ГЕРБ, ДПС, Волдемор, мафията, световното зло, Фейсбук, ПИК, шпионите, привнесената инфлация, Радев, Генчовска, ИТН, Тошко Йорданов и пр. каквото се сетим.

Примитивно, твърде примитивно, ако мога да перифразирам. Инфантил се упражнява да управлява държавата, използвайки всички механизми на детския си профил – най-вече лъжата, измислицата, фантазността и неоправдания личен мит за себе си, създаден му от бащата.

Кирил никога не може да си помисли, че не става, защото татко му го счита за гениален. Такава ще бъде и кампанията на ПП, те са светлината, срещу която мафията се е съюзила. Всъщност ни прожектират свръх-елементарно фентъзи от най-ниска проба.

Чудовищна патология на неграмотен митоман. Олигарсите, посолството и Радев, уличните революционери, тези дето изсипваха риби и домати, и хвърляха яйца по институциите, и всички съучастници, които ни натресоха това, моля, нека си поскубят косите малко и да се покаят.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ