Неочакван удар за Слави! Един от най-доверените му хора го напуска: Тръгва си от ИТН

Слави Трифонов

Люспенето на партията на Слави Трифонов продължава. Една от най-доверените му жени в редиците на „Има такъв народ“ (ИТН) го напуска.

Главният секретар на ИТН Виктория Василева, която е едно от основно действащо лице в партията на Слави Трифонов, напуска Народното събрание (НС) и парламентарната си група. Това потвърди самата тя пред журналисти в парламента.

Василева, която е и зам.-председател на ПГ на ИТН, заяви, че колегите ѝ са били запознати с решението ѝ да се оттегли от политиката в момента, в който приключи ангажиментите си в това Народно събрание.

„Най-вероятно някой е избързал с информацията преди действията ми, но много скоро ще се уверите в това“, коментира Василева.

Засега не е ясно кога ще подаде заявление за напускане на 47-я парламент, но потвърди, че това ще се случи следващата седмица.

Василева обаче подчерта, че няма да стане независим народен представител за разлика от шестимата й колеги, които напуснаха само групата, но не и Народното събрание.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ