Нинова ги попиля: Кабинетът падна заради лоши икономически интереси! Киро и Асен ахнаха

корнелия нинова кирил петков

„Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това означава да положим усилия да съставим редовно правителство и работещ парламент“, каза на брифинг председателят на БСП Корнелия Нинова.

„Общият ръст на износа е 18 процента, за Европейския съюз 20 процента, а за трети страни 17%, увеличение на износа. При вноса имаме увеличение общо 19%, за Европейския съюз 5%“, даде отчет Нинова.

„Тези резултати показва, че правителството не падна от вот на недоверие за лоши икономически показатели, а заради лоши икономически интереси“, изненадващо разкри лидерът на БСП. Тя обаче не каза дали зад тези интереси стоят премиерът в оставка Кирил Петков и вицето му Асен Василев.

Тя обаче не каза дали зад тези интереси стоят пТези добри показатели обаче не трябва да ни успокояват. Те са прекрасна новина за България, за първи път сме на първо място в Европейския съюз и то индустрия и икономика. Но не бива да ни успокояват, защото инфлацията е висока, цените са високи, доходите са ниски. За да продължи тази тенденция, за да се справим докрай с тези проблеми“, заяви още Нинова.

По отношение на информацията на агенция „Ройтерс“, че България ще внася руски втечнен газ от Грузия, Нинова заяви, че няма информация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ